Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra nie chce się odpalić.

Rexx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od rana chciałem zagrać jedną rundę póki czas mi na to pozwala i włączyłem grę wszystko pięknie pokazało mi się okno logowania tak więc się zalogowałem, szukałem meczu i nagle po wyborze bohatera gra mi się nie załączyła a mam cały czas "Opuszczono mecz, który wciąż trwa -Odnów połączenie-" No i klikam na to odnowienie połączenia i nic się nie dzieje, gra w ogóle nie reaguje i nie chce się włączyć czy ktoś wie co zrobić?

Pozdrawiam i Wesołych Świąt ;)

//edit.

Napisałem tutaj, ponieważ nie znalazłem działu "Problemy" Jeśli to problem to przepraszam :)

Opublikowano

musisz czekac...

tez kiedys to mialem... nic nie poradzisz..

moze Cie odblokowac za 20 min, a moze za 4h...

Do rito nawet nie masz co pisac, bo za nim odpisza, to juz Cie odblokuje...

­Keelah se'lai

Opublikowano

Dziękuję za odpowiedź, napisałem do RIOT lecz niestety z ich odpowiedzią masz rację, najgorsze jest to, że z ich błędu gry zostałem przydzielony do graczy z niskim priorytetem przydzielania do gier i spadłem z rankingu. 

Opublikowano

Dziękuję za odpowiedź, napisałem do RIOT lecz niestety z ich odpowiedzią masz rację, najgorsze jest to, że z ich błędu gry zostałem przydzielony do graczy z niskim priorytetem przydzielania do gier i spadłem z rankingu. 

Banalnie ograć ten leaver buster wystarczy grać teambuildery :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...